למה כל כך הרבה אנשים משתמשים היום בג'ינג'ר במזון?
תגלו בכתבה שלפניכם
על הג'ינג'ר
הג'ינג'ר הוא צמח בעל יתרונות רבים.
מקורו הוא מאזורים חמים באסיה, כמו למשל סין,יפן והודו, אך כיום מגדלים את הג'ינג'ר גם באזורים של דרום אמריקה ואפריקה ובמזרח התיכון.
המון משתמשים בג'ינג'ר במזון לא רק בגלל הטעם שהוא מוסיף, אלא גם בזכות יתרונותיו הבריאותיים.
יתרונותיו הבריאותיים
מונע קמטים - נוגדי החמצון הנמצאים בג'ינג'ר יכולים לשמור על הקולגן שנמצא בעור, ולכן הג'ינג'ר הוא טיפול טבעי כנגד אנטי אייג'ינג.
עוזר לעור להיות בריא יותר - הג'ינג'ר יכול לעזור לעור שלנו להיות הרבה יותר בריא.
ע"פ מחקר שנערך בשנת 2017, הג'ינג'ר משפר את העור של נשים שסבלו מבעיות עור כמו נקבוביות גדולות, או עור שמנוני ומבריק.
בנוסף לכך הוא יכול לעזור גם לרפא אקנה.
נלחם בסרטן - בזכות התכונות נוגדות החמצון והאנטי מיקרוביאליות של הג'ינג'ר, הג'ינג'ר "מוערץ" ונחשב כמסייע במאבק במספר מחלות.
כיום חוקרים על הג'ינג'ר באופן רחב למניעה של מספר סוגי סרטן.
שורף שומן - החומרים הפעילים שבג'ינג'ר עוזרים להגביר את חילוף החומרים, מגבירים את המטבוליזם, ובכך עוזרים לנו לרדת במשקל.
מטפל קשקשים - במקום לבזבז המון כסף על תכשירים מיוחדים למניעת קשקשים, תוכלו להשתמש בג'ינג'ר כתרופה טבעית לטיפול בקשקשים.
מפחית כאבים לאחר אימון - הג'ינג'ר בא לעזרתכם לאחר אימון אינטנסיבי והוא יכול לטפל בכאבי שרירים לאחר האימון.
בנוסף לכך, הג'ינג'ר הוא גם שימושי בטיפול בסימפטומים אצל אנשים הסובלים מאוסטאוארטריטיס, בעזרת תמצית ג'ינג'ר.
תה הג'ינג'ר
תה הג'ינג'ר מוכר עוד מלפני כ5000 שנה, בזכות הפלאים שהוא עושה לגוף.
באירופה, הג'ינג'ר הוצג כתבלין הרבה יותר מאוחר.
אפשר להכין את תה הג'ינג'ר מג'ינג'ר מיובש או טרי במים חמים למשך מספר דקות, כדי שהשמנים של הג'ינג'ר יוכלו לחדור למים לפני השתייה.
הטעם שלו קצת מעט חריף, אך מחמם ומאוד מתאים לחורף.
אפשר לחתוך ג'ינג'ר טרי לתוך ספל או לקנות אותו כנתחים יבשים, רופפים או אפילו בשקיות תה.
תיאור: כל מה שרציתם לדעת על יתרונותיו הבריאותיים של הג'ינג'ר ואיך הוא עוזר לנו לשמור על גוף בריא ויציב.
למוצר שחברי האתר ממליצים עליו
Commentaires